Multibat. De klasbakken van de bouw.

Multibat trapt het jaar uit en in met nieuwe baseline: De klasbakken van de bouw.

Multibat stelt zich voortaan met een nieuwe baseline aan de wereld voor: De Klasbakken van de bouw. Het woord 'klasbakken" ontstond in de verslaggeving van de wielerwereld, maar is nu helemaal in het gewone taalgebruik ingeburgerd. Het past ons bouwbedrijf als gegoten, want we zijn fervente fietsers en fans van het wielrennen.

Of onze klanten dromen van een villa of een uit de kluiten gewassen project, Multibat brengt ze in een zetel naar de meet. En naar het hoogste trapje van het podium.

Samen met de klant stippelt Multibat, op basis van zijn/haar behoeften en wensen, de tactiek uit die zonder omwegen naar de overwinning leidt. Wat daarbij opvalt is de onvoorwaardelijke teamgeest. Die maakt het bouwen zoveel aangenamer, zowel voor het bedrijf als voor de klant zelf. Een hele geruststelling is bovendien dat die de hele weg profiteert van de jarenlange ervaring, de vooruitstrevende kennis en het oog voor detail die Multibat ten voeten uit tekenen.

Wilt u voor één etappe van het bouwproces (de basisversie wind- en waterdicht bijv.) of een complete ronde (van plan tot verfijnde afwerking) met ons team rijden? De klasbakken van Multibat doen het voor u met evenveel grinta.