Nieuws

Opendeur Interbellum Oostende

Interieur modelappartement

Op zaterdag 02 november tussen 13h00 & 16h00 en zondag 03 november van 10h00 tot 13h00 organiseert vastgoedmakelaar Dewaele een opendeurdag in ons mooie Interbellumproject. Dit mooie pand werd volledig door Multibat gerenoveerd met respect voor het verleden, maar wel met het moderne leefcomfort van het heden. Breng zeker een bezoek aan ons prachtige modelappartement op het 2e verdiep en ontdek de combinatie van een tijdloze en luxueuze inrichting. Geniet volop van de prachtige zichten op het Leopold park die deze triple A locatie te bieden heeft.

Lees meer >

Nieuwbouwzondag 20/10/2019

Nieuwbouwzondag - Multibat

Tijdens deze editie van de nieuwbouwzondag mogen wij een opendeurdag houden in een woning die wij op maat gerealiseerd hebben voor een klant voor ons. Op die manier kan u perfect zien wat wij u als bouwfirma kunnen brengen. Deze woning in Haaltert is zeker het bezoeken waard.

Meer info: https://nieuwbouwzondag.be/projecten-single/modelwoning-multibat-2/

Lees meer >

BIS beurs 19

BIS beurs stand 1461 Multibat

Multibat is uiteraard opnieuw van de partij op de nieuwe BIS beurs die dit jaar doorgaat van 03 oktober tot 13 oktober. Je kan onze stand vinden op locatie n° 1461.

Dit jaar zullen wij een virtual reality demonstratie geven op onze stand, het loont zeker de moeite om dit eens te ervaren.  Vraag ook naar onze cadeaucheque zodat u uw eigen droomwoning reeds virtueel kan bezoeken, nog voor de eerste steen gelegds is.

 

Gratis ticket voor de BIS beurs? Stuur een mail naar info@Multibat.be of gebruik onderstaande link:

Lees meer >

Early Summer

Early Summer happening

Liefhebbers van kunst, design & architectuur komen volop aan hun trekken op het lifestyle evenement ‘Early Summer’ dat Multibat dit jaar voor de eerste keer organiseert. Aan de vooravond van de zomer kan je hier het neusje van de zalm terugvinden op het gebied van kunst, design & architectuur. Het evenement gaat door in onze kijkwoning, een ontwerp van architecte Miranda De Boeck wat meteen het luik architectuur invult. Deze moderne woning vormt de ideale setting voor het showen van mooi design en dito kunst.

Lees meer >

Nieuwbouwzondag

Nieuwbouwzondag - Multibat

Na het succes van de vorige editie zijn wij uiteraard opnieuw van de partij. Wij hebben het volgende voor jullie in petto:

Uiteraard kan je onze kijkwoning volledig bezoeken maar daarnaast kan je ook ons virtueel project 'Hemelrijk' bezoeken via een VR bril.In primeur zullen wij daar ook ons nieuw project te Drongen voorstellen.

 

Meer info: https://nieuwbouwzondag.be/projecten-single/modelwoning-multibat/

Lees meer >

Kijkappartement INTERBELLUM Oostende

Kijkappartement Interbellum

In ons klassevol project 'Interbellum' in Oostende gaan we het 2e verdiep volledig inrichten als kijkappartement. Meer informatie vind je onder 'Projecten/Interbellum'. Om alvast de sfeer eens op te snuiven verwijzen we je ook graag door naar onze Pinterest pagina: https://www.pinterest.com/multibat0885/project-interbellum-oostende/

 

Lees meer >

Nieuwe kijkwoning in ontwerpfase

We zijn van start gegaan met het ontwerp van onze nieuwe kijkwoning. We hebben alvast een naam 'INFINITY' maar voorlopig is dit het enige tipje van de sluier dat we oplichten.

De nieuwe kijkwoning zal komen op een mooie zichtlocatie, langs de Emiel Clauslaan in Astene. Je kan de locatie al herkennen aan onze banners. #Stay tuned

Lees meer >

Beste wensen voor 2019

Gelukkig nieuwjaar vanuit Oostende

Multibat wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar en veel bouwplezier in 2019.

Na een intense winterstage herstarten we op 7 januari.

De winterfoto werd genomen vanop het 8e verdiep van ons project Interbellum in opbouw.

Lees meer >

Multibat. De klasbakken van de bouw.

Multibat trapt het jaar uit en in met nieuwe baseline: De klasbakken van de bouw.

Multibat stelt zich voortaan met een nieuwe baseline aan de wereld voor: De Klasbakken van de bouw. Het woord 'klasbakken" ontstond in de verslaggeving van de wielerwereld, maar is nu helemaal in het gewone taalgebruik ingeburgerd. Het past ons bouwbedrijf als gegoten, want we zijn fervente fietsers en fans van het wielrennen.

Of onze klanten dromen van een villa of een uit de kluiten gewassen project, Multibat brengt ze in een zetel naar de meet. En naar het hoogste trapje van het podium.

Lees meer >

Project Middelkerke

Project Middelkerke volledig opgeleverd

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat het project in Middelkerke volledig is verkocht & opgeleverd.

Wij willen de klanten hartelijk danken voor hun vertrouwen en wensen hen nog veel woonplezier in Middelkerke.

Lees meer >

Pagina's