Opendeurdag 20/09/2020 - referentiewoning Haaltert

Referentiewoning Haaltert - Opendeur op zondag 20 september 2020

Bezoekregeling

Om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken, rekening houdende met de COVID-19 richtlijnen i.v.m. de 'social distancing' vragen wij om uw aanwezigheid in te plannen & een mondmasker te dragen tijdens uw bezoek.

 

Adres: Bruulstraat 54 - Haaltert

 

Over de woning

Deze woning realiseerde Multibat volgens het plan van architect IR Tryhou, handelend in opdracht van de bouwheer. Deze halfopen bebouwing bewijst dat een lichtrijke, comfortabele woning hand in hand gaat met duurzaamheid & energiezuinigheid.

De ruime woning heeft een woonoppervlakte van 300m² , en bestaat uit splitlevels. De halfopen bebouwing krijgt door de moderne & strakke architectuur de allure van een grote villa. Er is enorm veel bergruimte aanwezig o.a. door de ruime kelder. Door te spelen met verschillende volumes en niveaus worden de nadelen van het terrein (hellend in alle richtingen) troeven. De leefruimtes zweven als het ware boven het terrein waardoor je uit alle ramen een mooi uitzicht hebt. De woning bestaat uit grote, open volumes met veel lichtinval waardoor je bijna door het huis kan kijken.

 

 

Gang met splitlevels
Open leefruimte
Open leefruimte met open keuken