Over ons

Multibat is een bouwbedrijf dat bestaat uit een team van geroutineerde, getrainde bouwexperts. Klein, maar hecht. In ons helder transparant hoofdkwartier is geen plaats voor grote bedrijfsstructuren en ronkende titels, maar alleen voor een ongecompliceerde, vlotte samenwerking. Een half woord zegt bij ons boekdelen. 

Daar profiteert u van, als klant, want het maakt alle etappes van de bouw prettiger. En vooral: het geeft meer garantie op een aankomst binnen de tijd. Bouwen, één plezierrit? Het bestaat.

 

Wie zijn we

Multibat bouwt sinds 1983

Oprichter van ons team is ingenieur Michel Guyonnaud, in 1983. Eerst was Multibat een bouwbedrijf voor houtskeletbouw, later verzoenden we allerlei traditionele en geavanceerde bouwtechnieken moeiteloos met elkaar. Die ruime ervaring gebruikt Multibat sinds 2005 ook als gereputeerd bouwer van woningen in allerlei stijlen, met een voorkeur voor oogstrelende, tijdloze architectuur. Daarnaast legt ons bedrijf zich met evenveel enthousiasme en vakmanschap toe op renovatie. Respect voor de originele plannen staat daarbij voorop.

Een klein team voor grootse resultaten

Multibat houden we bewust klein. En onze klanten kiezen daar even bewust voor. Omdat ze sneller toegang hebben tot al onze medewerkers, maar ook omdat zo'n persoonlijke aanpak zoveel prettiger en sneller werkt. We kiezen bovendien alleen experts als ploegmaten, zowel intern als extern. Allemaal zijn ze gedreven, loyale vaklui die op het vlak van conceptie, interieurvormgeving, prijszetting, isolatie, ventilatie, energie en materialenkennis volop voor u rijden. En nooit een gat laten vallen.

Wij doen wat u wilt

Uw ideeën of die van uw architect staan al gedetailleerd op plan? Of wilt u dat wij uw vage verlangens concreet uitwerken? En verkiest u dat wij het hele bouwronde op onze schouders nemen of wilt u zelf een etappe beheren? Multibat doet precies wat u verlangt. En dat leggen we kristalhelder vast in een aannemingsovereenkomst en een lastenboek.

 

Wat doen we?

Elk bouwproces bevat verschillende etappes, zowel op de bouwwerf als in de voorbereiding. Om die vlot in elkaar te laten overlopen kunt u rekenen op de ervaring, de technische kennis en het coördinatietalent van Multibat. Als u wilt, laat u zelfs álles aan ons over, van de tactische bespreking tot de eindmeet, van de planning tot de oplevering.

Voor u blijft enkel gemoedsrust over. En de zekerheid dat u binnen de tijdslimiet de sleutel van een woning of project van uitzonderlijke kwaliteit in handen krijgt.  

 

Hoe werken we?

U wilt ons eerst leren kennen

U wilt weten wat Multibat voor u kan doen? Maak een afspraak, wij komen naar u luisteren. Daarna leggen we u haarfijn uit hoe ons team het best voor u rijdt om aan uw verlangens, voorkeur en budget te voldoen. Dat doen we uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

U heeft al een eigen architect

Uw architect is van harte welkom om de koerstactiek met Multibat vast te leggen. We buigen ons samen over de plannen en leggen u een transparante, gedetailleerde offerte voor.

U wenst enkel wind- en waterdicht

Dat is perfect mogelijk. Ook als u voor een minimale afwerking opteert, zetten wij voor u dezelfde indrukwekkende prestatie neer.

U heeft een eigen lastenboek

Voor ons geen probleem. Wij passen onze offerte aan de wensen en behoeften in uw lastenboek aan.

Uw woning is af, maar niet helemaal

U wilt uw pas afgewerkte woning of project esthetisch, kwalitatief, energetisch of hoogtechnologisch verfijnen? Multibat begeleidt u ook in de laatste kilometers naar de eindmeet.

 

Roadbook

In elk van de vijf etappes van het bouwproces kunt u op Multibat bouwen. Verkent u even mee?

1. Kennismaking - Bouwen in vertrouwen

Iedereen heeft een hoogstpersoonlijke kijk op wonen. Daarom nemen we tijdens de eerste ontmoeting ruim de tijd om naar u te luisteren. Hoe ziet u uw woning of project? Wat is uw favoriete stijl? Hoever wilt u gaan in uw leefcomfort en de interieuraankleding? Hoever kunt u daar financieel in gaan? In deze etappe legt Multibat u al ruwe schetsen voor, die uiteraard gaandeweg verfijnd worden.

2. Voorbereiding

In deze etappe maakt Multibat alle nodige studies, berekeningen en tekeningen die leiden tot een definitief plan. Voor ons is een goede voorbereiding een halve overwinning. We maken een funderingsstudie en voeren altijd een bodemsondering uit om onaangename verrassingen te vermijden. Met het definitieve plan, de bijhorende EPB-studie (Energie Prestatie en Binnenklimaat) en de nodige stedebouwkundige documenten kan u de bouwaanvraag indienen.

3. Het project coördineren & knopen doorhakken

Na het ondertekenen van het contract neemt onze projectleider uw project in handen. Die is vanaf dan uw unieke teamcoach binnen Multibat. Hij/Zij zal ervoor zorgen dat alles op de werf gesmeerd verloopt en begeleidt u in het maken van definitieve keuzes, zoals bijv. de gevelsteen, de vloertegel, maar ook bij uw keuze van keuken, sanitaire toestellen enz. In deze fase kiezen we samen met u alle technieken waarvoor Multibat de technische plannen uitwerkt.

4. Uitvoering

Nadat de eerste spade in de grond gegaan is volgt uw projectleider alle werkzaamheden op de werf nauwgezet op. Hij/Zij zorgt ervoor dat alle verschillende etappes mooi op elkaar aansluiten en op elkaar zijn afgestemd. Hij/Zij zorgt er ook voor dat onze teamgenoten op de werf op elk moment de nodige materiële ondersteuning krijgt, zodat niemand kostbare tijd verliest. Samen met de veiligheidscoördinator zorgt hij/zij er ook voor dat niemand uit de bocht vliegt of tegen de vlakte gaat.

5. Oplevering

De meet is bereikt, de bezemwagen heeft de bouwwerf helemaal schoongeveegd. U neemt de hoofdprijs in ontvangst: de sleutel van uw nieuwe huis of project. Heeft u nog opmerkingen of is er toch iets niet naar wens? Geen nood, Multibat zorgt er binnen de kortste keren voor dat u helemaal tevreden bent.